Vernieuwde onderbouwkantine

Vernieuwde onderbouwkantine

Afgelopen weken is de onderbouwkantine, ofwel de verblijf-, leef- en werkplek voor leerlingen uit het eerste en tweede jaar, flink onder handen genomen. Er zijn meer zit- en werkplekken gecreëerd met een sfeer die past het UNESCO-gedachtegoed. Het gebruik van duurzame materialen en actieve zitjes faciliteert het werken en leren en maakt het tot een uitnodigende en prettige ruimte.

Dit hebben wij samen met leerlingen gedaan! De havo/vwo-brugklassen hebben voor het vak Art & Design de opdracht gekregen een spetterend creatie voor de muren in deze kantine te ontwerpen. De opdracht was nog pittig ook, het ontwerp moest voldoen aan het UNESCO-gedachtegoed, passen bij het hoofdontwerp en de kleuren en bijdragen aan de locatie tussen tuin en schoolplein. Alle leerlingen bedachten en maakten individueel of in tweetallen een ontwerp. Van de 180 ontwerpen kunnen slechts vier ideeën uitgevoerd worden. 

Bekijk hieronder de foto's van de nieuwe onderbouwkantine!

image00019

image00013

image00011

image00007

image00005

image00003

image00002