Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven

Wat leuk dat je gekozen hebt voor Lyceum Sancta Maria! Met een havo- of havo-/atheneumadvies kom je in de havo/vwo-klas en met een vwo-advies kom je in een atheneum- of gymnasiumklas. 

Van maandag 8 februari t/m dinsdag 9 maart, 16.00 uur kan jij de digitaal aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Zit jouw broer of zus op Sancta?  Met het juiste advies én met onze school op nummer 1 word je automatisch op Sancta geplaatst. 

Vanaf nu kun je je hier aanmelden voor de brugklas.

Aanmelden Brugklas 2021-2022

LET OP: Het formulier kan het beste op een computer ingevuld worden (Windows / Mac).

Wat gebeurt er nadat jij je digitaal hebt aangemeld?
Door op 'verzenden' te drukken wordt jouw aanmelding automatisch naar de administratie van Sancta verstuurd. Wij vinden het belangrijk en leuk om jou en één van je ouder(s) persoonlijk te ontmoeten. Na controle van de aanmelding wordt er door de administratie gebeld voor het maken van een afspraak op één van de inschrijfdagen (zie hieronder). Je hoeft dus niet zelf te bellen.

Aangepaste data inschrijfdagen 2021:
De inschrijfdata zijn vanwege de corona-maatregelen uitgebreid. Maandag 1 maart tot en met dinsdag 9 maart van 15.00 - 17.00 uur (m.u.v. zaterdag en zondag).

Wij werken hierbij op afspraak en ontvangen de aankomende leerling graag met één van de ouders/verzorgers (maximaal 2 personen). Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen en zijn daar goed op voorbereid.

Je hebt vast nog vragen. De meeste antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je bellen naar de administratie van school: 023-5316040 of mailen naar: info@sanctamaria.nl. Kijk in het Brugboek of op Brugweb voor meer informatie over plaatsing in Haarlem en omgeving.