Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven

Wat leuk dat je gekozen hebt voor Lyceum Sancta Maria! Met een havo- of havo-/atheneumadvies kom je in de havo/vwo-klas en met een vwo-advies kom je in een atheneum- of gymnasiumklas. 

Van maandag 10 februari t/m maandag 9 maart kan jij de digitaal aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Zit jouw broer of zus op Sancta?  Met het juiste advies én met onze school op nummer 1 word je automatisch op Sancta geplaatst. 

Aanmelden is niet meer mogelijk

Wat gebeurt er nadat jij je digitaal hebt aangemeld?
Door op 'verzenden' te drukken wordt jouw aanmelding automatisch naar de administratie van Sancta verstuurd. Wij vinden het belangrijk en leuk om jou en je ouder(s) persoonlijk te ontmoeten. Na controle van de aanmelding wordt er door de administratie gebeld voor het maken van een afspraak op één van de inschrijfdagen (zie hieronder). Je hoeft dus niet zelf te bellen.

Inschrijfdagen

  • Woensdag 4 maart van 14.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 5 maart van 16.00 uur tot 18.00 uur
  • Maandag 9 maart van 19.00 tot 21.00 uur

Je hebt vast nog een hoop vragen. De meeste antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je bellen naar de administratie van school: 023-5316040 of mailen naar: info@sanctamaria.nl. Kijk in het Brugboek of op Brugweb voor meer informatie over plaatsing in Haarlem en omgeving.