Disclaimer

Disclaimer

Een belangrijke reden voor het opnemen van een disclaimer is aansprakelijkheid. Het spreekt voor zich dat wij geen schade accepteren als gevolg van het gebruik van onze website of de informatie hierop. Maar omdat wij meer hechten aan goede afspraken dan aan juridische teksten, vragen wij u vriendelijk om met ons in gesprek te gaan mocht onze site of de hierop vermelde informatie hiertoe aanleiding geven.

Uitgangspunt van onze website is namelijk dat wij u graag informatie bieden over onze school en hopen dat u heeft gevonden wat u zocht. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan. Toch kan het zijn dat de realiteit de inhoud van deze website heeft ingehaald.

Mocht u onjuistheden op onze site aantreffen, dan kunt u deze doorgeven aan webmaster@sancamaria.nl. Dit geldt natuurlijk ook voor suggesties, verbeteringen en vragen over deze website en de informatie die wij hierop aanbieden. 

De teksten op onze site zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag deze natuurlijk gebruiken als u hiertoe vooraf toestemming vraagt. Ook dat kan bij webmaster@sanctamaria.nl

Hartelijk dank voor uw bezoek!